11 Nisan Sağlık Teknikerleri günü kutlandı.

Hastanemiz Başhekimliğimiz ile Sağlık Teknisyen ve Teknikerleri Derneğinin ortak organizasyonu ile Rektörlük A Salonu’nda düzenlenen kutlama programına, Rektör Prof. Dr. Kamil Dilek, Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mustafa Güllülü, Başhekim Doç. Dr. Tahsin Yakut, öğretim üyeleri, hemşireler ve sağlık teknisyenleri katıldı.

Sağlık Teknisyen ve Teknikerleri Derneğinin çabalarıyla artık geleneksel hale dönüşen 11 Nisan Sağlık Teknikerleri Günü Ülkemizde olduğu gibi Üniversitemizde de kutlanıldı.

Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları adına 1 dakikalık saygı duruşu ve ardından İstiklal Marşı ile başlayan programda, Meslek Yüksekokulu Tıbbi Görüntüleme Teknikleri programı öğrenci İsmail Burak Ayan, Kurum çalışanları adına Radyoloji Teknikeri Ertan Bulut dilek ve temennilerini ilettiler. Ardından SATED Başkanı ve Hastanemiz Baş Sağlık Teknikeri Ahmet ARSLAN, Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof.Dr. Levent BÜYÜKUYSAL ve Prof.Dr. Okan TÖRE konuşmalarını yaptılar.

Hastane Başhekimimiz Doç.Dr. Tahsin YAKUT, ardından Rektörümüz Prof.Dr. Kamil DİLEK hocamız kutlama konuşmalarını yaptılar.

Kurumumuzdan emekli olan Tekniker Huriye YAKAN’a plaketlerini Dekanımız Prof.Dr. Mustafa GÜLLÜLÜ hocamız verdikten sonra kutlama programı Kokteyl ile sona erdi.