Sağlık Teknikerleri Günü kutlandı

Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi, Sağlık Teknisyen ve Teknikerleri Derneği’nin çabalarıyla geleneksel hale gelen “11 Nisan Sağlık Teknikerleri Günü”nü kutladı.

Rektörlük A Salonu’nda, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları adına 1 dakikalık saygı duruşu ve ardından İstiklal Marşı ile başlayan programda, Meslek Yüksekokulu Tıbbi Görüntüleme Teknikleri programı öğrenci Serdar Güç, kurum çalışanları adına Radyoloji Teknikeri Aydın Kuran konuşma yaparak mesleğin daha iyi koşullarda yapılabilmesi dileklerinde bulundular.

Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mustafa Güllülü, Başhekim Prof. Dr. Tahsin Yakut, Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Levent Büyükuysal, SATED Başkanı ve Hastane Baş Sağlık Teknikeri Ahmet Arslan’ın konuşmalarının ardından
Etkinlik, Üniversitemiz öğrencilerinin müzik dinletisi ve  kokteyl ile sona erdi.