Uludağ Üniversitesi Sağlık Uygulama ve Araştırma Merkezi personeli iftarda buluştu.

Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mustafa GÜLLÜLÜ ve Hastane Başhekimi Prof. Dr. Tahsin YAKUT’un ev sahipliğinde tüm SUAM çalışanlarına öğretim üyeleri, idari personel ve aileleri olmak üzere iftar yemeği verildi.

Mete Cengiz Kültür Merkezi’nin bahçesinde düzenlenen Rektörümüz Prof. Dr. Kamil Dilek’in onurlandırdığı iftar yemeği yaklaşık 1200 çalışanımızın katılımı ile gerçekleşti. Ayrıca Arnavutluk Vitrina Üniversitesi Mütevelli heyet başkanı EdmondVlashaj ve ekibi de misafir olarak iftarda bulundular.

Semazen gösterisi eşliğinde gerçekleşen iftar yemeğinde Dekan ve Başhekim misafirleri ile tek tek ilgilendiler. Yemeğe katılan davetliler bu tür etkinliklerin devamı konusunda temennide bulundular.