ISO 9001-2008 Kalite Yönetim Sistemi gereklerine göre bir kez daha akredite edildik.

Kalite Koordinatörü
Doç.Dr. N.Funda COŞKUN

Uludağ Üniversitesi Sağlık Kuruluşları 24-25 Eylül 2013 tarihleri  arasında SGS Belgelendirme Kuruluşu tarafından ISO 9001-2008 Kalite Yönetim Sistemi gereklerine göre bir kez daha akredite edildi.

Hayim Vali ve Zafer Zöğ tarafından 2 gün süresince Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi Sağlık Uygulama ve Araştırma Merkezi ve Atatürk Rehabilitasyon Uygulama ve Araştırma Merkezi ISO 9001-2008 Kalite Yönetim Sistemi ölçütlerine göre denetlenmiştir. Uludağ Üniversitesi Sağlık Kuruluşları çok başarılı bir denetim geçirmiştir. Denetim kapanış toplantısında Baş Tetkikçi Hayim Vali, Uludağ Üniversitesi Sağlık Kuruluşlarında Kalite Yönetim Sisteminin sürekli iyileştirildiğini vurgulayarak kuruluşumuzu tebrik etti. Tetkik sonucunda ISO 9001-2008 Kalite Belgesinin devamlılığına karar verildi.