Sağlık Kuruluşları Kalite Belgesini yeniledi.

Uludağ Üniversitesi Sağlık Kuruluşları 15-16 Eylül 2014 tarihleri arasında SGS Belgelendirme Kuruluşu tarafından ISO 9001-2008 Kalite Yönetim Sistemi standartlarına uygunluk sağlayarak belgenin devamına karar verildi.

Zafer Zöğ ve Zeynep Kişmiroğlu tarafından 2 gün süresince Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi Sağlık Uygulama ve Araştırma Merkezi ve Atatürk Rehabilitasyon Uygulama ve Araştırma Merkezi ISO 9001-2008 Kalite Yönetim Sistemi ölçütlerine göre denetlenmiştir. Uludağ Üniversitesi Sağlık Kuruluşları çok başarılı bir denetim geçirmiştir. Denetim kapanış toplantısında Baş Tetkikçi Zafer Zöğ, Uludağ Üniversitesi Sağlık Kuruluşlarında Kalite Yönetim Sisteminin sürekli iyileştirildiğini en başından beri kurumu tanıyan birisi olduğunu vurgulayarak kuruluşumuzu tebrik etti. Tetkik sonucunda ISO 9001-2008 Kalite Belgesinin devamlılığına karar verildi.