Çocuklardan çocuk kliniğine bağış

Uludağ Üniversitesi Sağlık Uygulama ve Araştırma Merkezi Hastanesi Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Kliniğindeki 23 oda, Tan Okullarında eğitim gören çocuklar tarafından yeniden donatıldı. Tan Eğitim Kurumları Okul Aile Birliği, çocukların harçlıklarını biriktirerek yaptıkları bağışlarla 23 karyola, yatak ve yeni perdeler alarak klinik odaları tefrişatını yeniledi.

Çocuk kliniğinde yenilenen odaların açılışına Hastane Başhekimi Doç. Dr. Yakup Canıtez, Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Selim Gürel, Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları AD Başkanı Prof. Dr. Betül B. Sevinir, Tan Eğitim Kurumları Genel Müdürü Şükrü Akyollu, Nilüfer İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Muharrem Tüfekçi, Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Betül B. Sevinir, öğretim üyeleri, öğretmenler, Başhemşire Muazzez Altay ve klinik başhemşireleri ile okulun eski öğrencileri katıldı.

Başhekim Doç. Dr. Yakup Canıtez, harçlıklarını biriktirerek, hasta çocukların hastanedeki tedavi koşulları için yardımda bulunan okul çocuklarının verdiği bu desteğin çok anlamlı olduğunu belirterek çocuklar adına, Tan Eğitim Kurumları Genel Müdürü Şükrü Akyollu’ya teşekkür plaketi sundu. Konuklar daha sonra yenilenen odaları gezdi.