Hastanemize UEDAŞ firmasından cihaz bağışı

Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi Başhekimliğinin talebi üzerine Uludağ Elektrik Dağıtım A.Ş. (UEDAŞ), sosyal sorumluluk kapsamında Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesine cihaz yardımında bulundu. Güney Marmara’nın elektrik dağıtım şirketi UEDAŞ tarafından kadın hastalıkları ve tüp bebek hizmetlerinde kullanılmak üzere bir adet Ultrasonografi cihazı, Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi Başhekim Doç. Dr. Yakup Canıtez’e teslim edildi. Teslim törenine UEDAŞ Genel Müdürü Mesut Efe, Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. Yakup Canıtez ve UEDAŞ Kurumsal İletişim Müdürü Yusuf Ziya Yüce katıldı.

Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesinin ihtiyacı olan bu cihazı Bursalıların sağlık hizmetinde kullanılacak olmasından dolayı büyük bir mutluluk duyduklarını belirten Doç.Dr. Yakup Canıtez ise, cihazı bağışlayan UEDAŞ yöneticilerine hastane ve hastalar adına teşekkür etti. Doç.Dr. Yakup Canıtez, başhekimlik olarak hastanemizin ihtiyaçlarına hızlı çözümler bulmak amacıyla hayırseverlerin yardımlarını da beklediklerini, bu yolla önemli desteklerin bugüne dek temin edildiğini belirtti. Kadın Hastalıkları ve Doğum Anabilim Dalı Tüp Bebek Birimi hizmetlerinde kullanılan cihaz, Tüp Bebek Ünitesine kurularak çalışmaya başladı.

Başta eğitim yatırımları olmak üzere kültür, sanat, spor ve sağlık alanındaki sosyal sorumluluk çalışmalarına büyük önem verdiklerini belirten UEDAŞ Genel Müdürü Mesut Efe, Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesine yapılan cihaz bağışları ile halka çok daha kaliteli sağlık hizmeti verilecek olunmasından duyduğu memnuniyeti dile getirdi.