Tıp Fakültesi Hastanesine bağış yapan hayırserverlere plaket verildi.

Uludağ Üniversitesi Sağlık Uygulama ve Araştırma Merkezi Hastanesi'ne, bağışta bulunarak katkı sağlayan hayırseverlere plaket verildi. Bağışçılar tarafından Ortopedi ve Travmatoloji Anabilim Dalına ve Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Anabilim Dalı Çocuk Yoğun Bakımına toplam 17 adet Hasta Karyolası bağışında bulunuldu.

Uludağ Üniversitesi Sağlık Uygulama ve Araştırma Merkezi Hastanesi Başhekimlik makamında hayırseverleri kabul eden Başhekim Doç.Dr. Yakup CANITEZ, bağışların hizmet kalitesi ve hasta memnuniyeti için büyük önem taşıdığını belirterek Türkiye'nin farklı illerinden gelen pek çok hastaya hizmet veren Uludağ Üniversitesi Sağlık Uygulama ve Araştırma Merkezi Hastanesinin daha iyi hizmet sunabilmesi için bağışların ve bu konudaki duyarlılığın artarak devam etmesi temennisinde bulundu.

Ortopedi ve Travmatoloji Anabilim Dalı Bağışçılar
Nadiye ÖZTÜRK